AZ ÜGYVÉD VÁLASZOL

A honlapunkon megjelölt szakterületeken, on-line módon, ingyenes jogi tanácsadás igénybevételére van lehetőség.

A szolgáltatás igénybevétele díjmentes.
Feltett kérdésére választ 8 munkanapon belül e-mailben kap, így amennyiben Önt határidő köti, kérem, hogy ne ezt a szolgáltatást válassza.

Kérdezek
Dr. Mogyorósi István
ügyvéd

 

Jogi nyilatkozat

Jelen Honlapot dr. Mogyorósi István, a Budapesti Ügyvédi Kamarába bejegyzett egyéni ügyvéd (kamarai azonosító: 15978, székhely:1027 Budapest, Fő utca 51. V. em. 1.) tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és kamarai szabályzatok (www.magyarugyvedikamara.hu) szerint.

A Honlapon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, azok közzététele nem minősül ajánlattételnek, jogi vagy szakmai tanácsadásnak, és nem keletkeztet ügyvéd-ügyfél viszonyt.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Honlap tartalma naprakész és pontos legyen, mindezek mellett azonban nem vállalunk felelősséget a Honlapon található információk aktualitásáért, és kizárunk minden felelősséget az információk felhasználásából eredő esetleges kárért.

A Honlapon elhelyezett, külső –azaz harmadik fél által üzemeltetett- weboldalakra mutató linkek tartalmáért, elérhetőségéért vagy felhasználásáért nem vállalunk felelősséget.

A Honlap teljes szöveges és grafikai tartalma szerzői jogi védelem alatt áll.
Tilos a Honlap egészének vagy részének reprodukálása, kivéve a személyes felhasználás esetét. A Honlap felhasználói a Honlap tartalmának bármely részét személyes, nem kereskedelmi célra letölthetik, és egy példányban kinyomtathatják, azonban azon semmilyen módosítást, vagy változtatást nem végezhetnek.
Tilos a Honlapon található anyagok többszörözése, vagy elektronikus adattárban történő tárolása.
A jogellenes felhasználás szerzői jogi, polgári jogi vagy büntetőjogi következményeket vonhat maga után.