AZ ÜGYVÉD VÁLASZOL

A honlapunkon megjelölt szakterületeken, on-line módon, ingyenes jogi tanácsadás igénybevételére van lehetőség.

A szolgáltatás igénybevétele díjmentes.
Feltett kérdésére választ 8 munkanapon belül e-mailben kap, így amennyiben Önt határidő köti, kérem, hogy ne ezt a szolgáltatást válassza.

Kérdezek
Dr. Mogyorósi István
ügyvéd

 

Online jogi tanácsadás - online ügyvéd

E menüpontban lehetőség van - kizáróag a honlapukon feltüntetett szakterületen -  on-line módon, díjmentes jogi tanácsadás igénybevételére.
Mielőtt azonban ezt a lehetőséget választja, kérem, olvassa el a szolgáltatásra vonatkozó tájékoztatást.
A szolgáltatás igénybevétele díjmentes. Feltett kérdésére választ 8 munkanapon belül e-mailben kap, így amennyiben Önt határidő köti, kérem, hogy ne ezt a szolgáltatást válassza. Tekintettel arra, hogy ily módon az eset csak korlátozottan ismerhető meg, a kérdés nem minden esetben teljesen pontos, továbbá e szolgáltatás kapcsán nincs mód sem személyes konzultációra, sem az iratanyag áttekintésére vagy a többi fél nyilatkozatának beszerzésére, a tanácsadás ezen formája nem alkalmas teljes körű, minden szempont figyelembe vételével megadott helytálló válasz megadására.Ebből adódóan e szolgáltatás igénybevételével adott tanácsért semmilyen felelősséget nem áll módomban vállalni.

Tájékoztatom, hogy a szolgáltatás funkciójából és a rendelkezésre álló erőforrásaink korlátozott voltából  adódóan nem tudunk lehetőséget biztosítani arra, hogy az általunk adott válasszal kapcsolatban felmerült további kérdésekre is ingyenes jogi tanácsadás keretében válaszolhassunk.

Kérdését az alábbi űrlap kitöltésével, kérem, maximum 1000 karakter terjedelemben küldje meg!

Név: *

Telefonszám: *

E-mail cím: *

Kérjük, fogalmazza meg kérdését! *