Dr. Mogyorósi István ügyvéd

Ars poetica


magunkrol.JPGA jogi egyetem elvégzését, majd a jogi szakvizsga letételét követően 2002. decemberétől állok a Budapesti Ügyvédi Kamara tagjaként ügyfeleim rendelkezésére.

A Pécsi Tudományegyetem infokommunikációs-szakjogász képzésének is köszönhetően -immár egy évtizede- a klasszikus polgári, gazdasági jogi feladatok ellátása mellett, irodánk egyik fő profilja az innovatív vállalkozások és más kkv-k részére nyújtott komplex jogi támogatás, melynek során magas szinten képviseljük ügyfeleink érdekeit az informatikával, telekommunikációval, szellemi alkotásokkal összefüggésbe hozható ágazatokban.

 

Célunk, a meglévő és leendő Ügyfeleink igényeinek minél komplexebb és magas szintű kiszolgálása, melynek során ötvözzük a klasszikus ügyvédi feladatokat a modern kor kihívásaira is választ adó átgondolt és hatékony, üzleti szemléletű jogi tanácsadással.

 

Arra törekszünk, hogy megfizethető szolgáltatást nyújtsunk, a kölcsönös bizalmon alapuló hosszú távú együttműködés reményében.

 

A honlap a Magyar Ügyvédi Kamara az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló 6/2018. (III. 26.) számú szabályzatának figyelembevételével készült.

 

Szerződéskötés és konzultáció személyesen, vagy online videóhívás igénybevételével (Skype, Microsoft Teams) személyes megjelenés nélkül.

Időpontot kérek

Személyes konzultáció előtt lehetőséget adunk ingyenes jogi tanácsadásra e-mailen keresztül. Ennek igénybevételéhez kérem, válasszon szakterületet!

Informatikai jog Cégjog Polgári jogi szerződések Szellemi alkotások joga Startupok jogi képviselete Peres képviselet