Online jogi tanácsadás

 

Online jogi tanácsadás e-mailben, a szakterületeink körébe tartozó kérdések esetén.

E menüpontban lehetőség van - kizáróag a honlapunkon feltüntetett szakterületeinken - online módon, díjmentes jogi tanácsadás igénybevételére.

Mielőtt azonban ezt a lehetőséget választja, kérem, olvassa el a szolgáltatásra vonatkozó tájékoztatást.

A szolgáltatás igénybevétele díjmentes. Feltett kérdésére választ 15 napon belül e-mailben kap, így amennyiben Önt határidő köti, kérem, hogy ne ezt a szolgáltatást válassza. Tekintettel arra, hogy ily módon az eset csak korlátozottan ismerhető meg, -a kérdés nem minden esetben teljesen pontos, továbbá e szolgáltatás kapcsán nincs mód sem személyes konzultációra, sem az iratanyag áttekintésére vagy az ügyben érintett többi fél nyilatkozatának beszerzésére- a tanácsadás ezen formája nem alkalmas teljes körű, minden szempont figyelembe vételével megadott helytálló válasz megadására. Ebből adódóan e szolgáltatás igénybevételével adott tanácsért semmilyen felelősséget nem áll módomban vállalni.

Tájékoztatom, hogy a szolgáltatás funkciójából és a rendelkezésre álló erőforrásaink korlátozott voltából adódóan nem tudunk lehetőséget biztosítani arra, hogy az általunk adott válasszal kapcsolatban felmerült további kérdésekre is ingyenes jogi tanácsadás keretében válaszolhassunk. Válaszaink terjedelme maximum 1000 karakter

Kérdését az alábbi űrlap kitöltésével, kérem, maximum 1000 karakter terjedelemben küldje meg!

 

Név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Szakterület választása
Kérjük, fogalmazza meg kérdését!*
Adatkezelési tájékoztató

Szerződéskötés és konzultáció személyesen, vagy online videóhívás igénybevételével (Skype, Microsoft Teams) személyes megjelenés nélkül.

Időpontot kérek

Személyes konzultáció előtt lehetőséget adunk ingyenes jogi tanácsadásra e-mailen keresztül. Ennek igénybevételéhez kérem, válasszon szakterületet!

Informatikai jog Cégjog Kiberbiztonság, NIS2 Szellemi alkotások joga Startupok jogi képviselete Peres képviselet